Wij maken bouwborden en projectborden

Heeft u bouwplannen? Gaat u starten met een nieuw project? Wilt u derden op de hoogte stellen van uw plan? Bij Wegwijsrent bent u aan het juiste adres! Wij maken en plaatsen bouw- en projectborden volledig naar uw wens. Zo kunt u aan iedereen laten zien wat uw plannen zijn.

Waarom een bouwbord of projectbord?

Een bouw- of projectbord is een ware eyecatcher op de plaats waar u aan het werk gaat. Het trekt de aandacht en verschaft bovendien informatie aan omwonenden en voorbijgangers. Bij een nieuwbouw- of renovatieproject kunt u op het bouwbord perfect laten zien wat het resultaat gaat zijn. Een projectbord verschaft informatie over de betrokken partijen of bijvoorbeeld de (aangepaste) openingstijden. In beide gevallen investeert u in naamsbekendheid. Organiseert u een evenement? Wellicht wilt u graag een leuk welkomstbord, grote plattegrond of sponsorbord laten maken. Ook dat is mogelijk bij Wegwijsrent in Groningen.

Uw bord in haarscherpe kwaliteit

Bij het maken van projectborden en bouwborden schakelen we de onlangs aangeschafte print- en snijplotter de Roland TrueVIS VG-540 in. Een veelzijdig apparaat dat voldoet aan strenge milieunormen. Er kunnen onder andere labels, voertuigstickers en muurstickers mee geprint worden. Voor het maken van bouw- en projectborden printen wij de inhoud in haarscherpe kwaliteit en in de gewenste kleuren op een sticker. Deze sticker plakken we vervolgens op een Trespa plaat. Het plakken gebeurt zo nauwkeurig dat niet zichtbaar is dat het een sticker betreft. Bovendien is het bord ook regenbestendig. Daarna is het bord klaar om geplaatst te worden.

  • De sticker wordt geprint en kan vervolgens op het Projectbord worden geplakt
  • Het projectbord wordt klaargemaakt door de mannen van Wegwijsrent.
  • Projectborden Groningen Wegwijsrent
  • Bord bestickerd en geplaatst
  • Bouwbord plaatsen wegwijsrent

Wegwijsrent plaatst het projectbord

Voor het plaatsen van een bouw- of projectbord maken wij gebruik van een standaard stalen frame. Dit komt op een vlakke ondergrond te staan, waarna het bord met behulp van een kraan op het frame wordt geplaatst. Het frame wordt dus niet in de grond geslagen en kan eventueel verplaatst worden als dat het project ten goede komt. Het bord moet minimaal 2.40 meter en maximaal 3 meter breed zijn. De hoogte is bespreekbaar. In oktober hebben we dit projectbord gemaakt voor BuildinG Groningen.

Pagina delen:

Wilt u ook een bouw- of projectbord laten maken? Neem contact op!