Wegwijsrent plaatst projectbord bij BuildinG

Wanneer je het terrein van BuildinG in Groningen nadert valt het niet te missen: het projectbord met daarop de aankondiging van de Innovatieproeftuin. Wegwijsrent heeft het bord in opdracht van OPHEN ingenieurs bestickerd en geplaatst.

Innovatieproeftuin

BuildinG is het kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig en aardbevingsbestendig bouwen en is gevestigd op het Zernikecomplex in Groningen. De samenwerking tussen stichting BuildinG, OHPEN ingenieurs, PolyCiviel en aannemer Koninklijke Oosterhof Holman heeft geleid tot het idee van de innovatieproeftuin. Een living lab voor bouwkundige en infrastructurele innovaties.  De focus ligt op klimaatadaptie en het daadwerkelijk ontwikkelen van nieuwe technieken en vraagstukken. Studenten en afstudeerders worden veelal bij dit project betrokken en mogen zelf onderzoeken, testen en valideren.

  • De sticker wordt geprint en kan vervolgens op het Projectbord worden geplakt
  • Het projectbord wordt klaargemaakt door de mannen van Wegwijsrent.
  • Projectborden Groningen Wegwijsrent
  • Bord bestickerd en geplaatst

Plaatsing projectbord

De aanschaf van de nieuwe print- en snijplotter maakt mogelijk dat we het projectbord zelf kunnen maken. De plotter print stickers in haarscherpe kwaliteit en in de gewenste kleuren. Na het printen zijn de stickers nauwkeurig op de borden geplakt. Je ziet daardoor amper dat het een sticker is. De borden zijn door Wegwijsrent geplaatst op het terrein van BuildinG en dienen als aankondiging van dit project.

Pagina delen:

Wilt u ook een bouw- of projectbord laten maken? Neem contact op!