Wegwijsrent is uw adviseur bij verkeersmaatregelen

Wegwijsrent is dé specialistische verkeersmanager bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Of het nu gaat om bebakening bij wegwerkzaamheden, advisering bij bestekken of snel handelen bij een calamiteit; een goede én veilige verkeersvoorziening is bij ons essentieel.

Veiligheid voor alles

Het team van Wegwijsrent is dagelijks op zoek naar de perfecte balans tussen veiligheid, doorstroming en bereikbaarheid. Daarbij gaat het om het zeker stellen van de veiligheid voor weggebruikers en het mogelijk maken van een veilige werkplek voor wegwerkers. Ook nemen we aspecten als minimale verkeershinder, bereikbaarheid bij calamiteiten en het tijdelijk vervallen van een bushalte of invalidenparkeerplaats uiterst serieus.

BRL 9101 gecertificeerd

Wegwijsrent is certificaathouder van de BRL 9101. Hiermee wordt aangetoond dat tijdelijke verkeersvoorzieningen op de juiste wijze worden toegepast, met de juiste middelen en door specifiek opgeleid personeel. Het procescertificaat geldt voor het toepassen van (tijdelijke) verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering:

  • Op autosnelwegen, overeenkomstig de RWS-richtlijn en CROW Publicatie 96a en/of andere van toepassing zijnde eisen;
  • Op niet-autosnelwegen en wegen binnen de bebouwde kom overeenkomstig de RWS-richtlijn en CROW Publicatie 96b en/of andere van toepassing zijnde eisen.

Bekijk hier het BRL 9101 certificaat >>

Daarnaast vallen we als dochteronderneming van Koninklijke Oosterhof Holman onder de VCA** en ISO 9001.

Digitale snijplotter voor efficiënt werken

De digitaliseringsslag heeft ook invloed op de bedrijfsvoering van Wegwijsrent. Zo zullen uiteindelijk de herkenbare gele borden met de herkenbare roodgele sticker achterop gaan verdwijnen, en plaatsmaken voor een digitaal melding systeem voor de weggebruiker. Tot die tijd boeken we tijdswinst met onze geavanceerde snijplotter, waarmee we hoogwaardig printwerk kunnen leveren in een kort tijdsbestek. Niet alleen voor bewegwijzering, maar zeker ook voor het maken van bouwborden en het bestickeren van auto’s.

 

 

Pagina delen:
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op!