Succes Maarten!

Vandaag is het zover en doet Maarten van der Weijden voor de tweede keer een poging de Elfstedentocht te zwemmen. Daarmee haalt hij geld op voor kankerpatiënten.

In augustus 2018 probeerde Maarten voor het eerst 200 kilometen door de wateren van Friese steden te zwemmen. Echter na 163 kilometer kon hij niet meer en werd hij wegens klachten gedwongen te stoppen. Nu is het tijd voor een tweede poging waarin hij vastberaden is de finish wél te halen. Met zijn eigen Maarten van der Weijden Foundation steunt hij kankerpatiënten. Voor deze actie heeft hij elf doelen uitgekozen waar het geld aan gedoneerd wordt. Aan elke stad is een doel gekoppeld en de opbrengst komt voor de volle 100% ten goede aan de doelen.

Wegwijsrent

Maarten kan onderweg wel wat support gebruiken! Rond Burdaard vind je daarom speciale verkeersborden. Volg je onze ‘Maarten-borden’ dan kom je bij een parkeergelegenheid terecht. Vorig jaar strandde Maarten zijn zwemtocht in Burdaard, de aanmoediging is hier dus extra van belang. Maarten wij wensen je heel veel succes!

Bekijk voor meer informatie en de planning de website van Maarten.

Pagina delen: