Wij hebben verkeersregelaars

De vakbekwame medewerkers van Wegwijsrent zorgen voor een veilige en soepele doorstroming. Zij vormen een belangrijk onderdeel bij wegwerkzaamheden, afzettingen en evenementen. Ze zijn vaak dynamischer dan statische verkeersvoorzieningen. Deze grote mobiliteit en flexibiliteit zorgen voor minder gevaarlijke situaties en een betere doorstroming van het verkeer.

Verkeersregelaars op afroep

Dagelijks staan onze verkeersregelaars op de weg bij verkeersmaatregelen en rondom afzettingen. Echter zijn er ook andere situaties waar ze ingezet kunnen worden, bijvoorbeeld bij een bouwproject of tijdens een evenement. In alle gevallen doen ze er alles aan om het verkeer in goede banen te leiden en de veiligheid te optimaliseren. Is er sprake van een calamiteit? Ook dan kunt u een beroep doen op Wegwijsrent. Onze calamiteitendienst staat namelijk 24/7 voor u klaar.

Gecertificeerde medewerkers

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers veilig kunnen werken. Daarom zijn ze allemaal BRL 9101 en VCA gecertificeerd. Daarnaast hebben alle medewerkers de opleiding tot verkeersregelaar gevolgd en zijn zij officieel bevoegd om het verkeer te mogen regelen. Wanneer zij in functie zijn dragen zij nette, herkenbare kleding die bovendien reflecterend is.

Pagina delen:

Verkeersregelaars nodig? Neem contact op!