Wij werken mee aan uw evenement

Bij de organisatie van een festival, braderie, concert of hardloopwedstrijd is het soms nodig tijdelijke verkeersmaatregelen te treffen. Wegwijsrent zorgt ervoor dat de veiligheid van de bezoekers wordt gewaarborgd en dat alles vloeiend verloopt.

Verkeersmaatregelen voor uw evenement

Bij het organiseren van een evenement is het noodzakelijk om na te denken over de gevolgen die het heeft voor de verkeersdoorstroming. Of het nu gaat om het inzetten van verkeersregelaars bij de parkeervoorziening, het aanbrengen van veilige wegafzettingen of het regelen van duidelijke bebording bij evenementen: bij Wegwijsrent zit u goed. Zowel het ontwerp (verkeersplan) als de uitvoering is bij ons in goede handen. De producten die hierbij kunnen worden ingezet:

Projectbord laten maken

Naast de hierboven genoemde maatregelen kunnen we ook een projectbord voor uw evenement maken. Dit kan een grote plattegrond zijn van het terrein of bijvoorbeeld een bord waar alle sponsoren op staan afgebeeld. Wilt u liever een persoonlijk welkomstbord plaatsen? Ook dat is mogelijk bij Wegwijsrent Groningen.

Pagina delen:

Hulp nodig bij uw evenement? Neem contact op!